Vi fornyet drikkeutvalget vårt og tilførte nye smaker til menyen

Vi fornyet drikkeutvalget vårt og tilførte nye smaker til menyen

Vi ønsker å tilby våre kunder mange alkoholfrie alternativer, så vi har lagt til nye alternativer på drikkelisten vår.

Vi pleide å tilby alkoholfrie drinker, men nå har vi lagt til tre håndlagde, in-house Moctails til listen. Berry Bliss tilbyr friskheten til bær, mynte og sitron, Green Zen er et sunt og friskt alternativ, med fersk agurk, mynte og lime, og Coco Splash er vårt nye tropiske kokosbaserte alternativ. I tillegg har vi lagt til Carsberg 0 % og San Miguel 0 % alternativer til alkoholfrie øl. Alkoholfri hvit- og rødvin er også tilgjengelig.

Vi har også supplert vinkartet med nye alternativer for rødvin, hvitvin og champagne, og lagt til våre vinanbefalinger i menyene for hver rett.

Samtidig har vi også gjort noen tillegg til menyen vår, følgende ble lagt til listen:

Dry Red Curry Gai, en rød karri med stekt kylling, søt basilikum, bambus, paprika, bønner og brokkoli, toppet med friske basilikumblader.

Yum Wun Sen, glassnudlesalat med kylling, scampi, chili, tomat, løk, selleri, pyntet med koriander.

Gai Tod, sprøstekt kylling, servert med brokkoli, paprika, løk og frisk vårløk.

og Kao Soi Gai, Nordthailandsk, gul karribasert nudelsuppe med kylling, gulrøtter, brokkoli og toppet med noen stekte nudler og en limebit, pyntet med fersk koriander.

Velkommen til å nyte!

 

We renewed our drink selection and added new flavors to the menu

We want to offer our customers many non-alcoholic options, so we have added new items to our drinks list.

We used to offer non-alcoholic drinks, but now we’ve added three handcrafted, in-house Mocktails to the list. Berry Bliss offers the freshness of berries, mint and lemon, Green Zen is a healthy and fresh option, with fresh cucumber, mint and lime, and Coco Splash is our new tropical coconut-based option. Additionally, we’ve added Carsberg 0% and San Miguel 0% non-alcoholic beer options. Non-alcoholic white and red wine is also available.

We have also supplemented the wine list with new options for red wine, white wine and champagne, and added our wine recommendations to the menus for each course.

At the same time we have also made some additions to our menu, the following were added to the list:

Dry Red Curry Gai, a red curry with fried chicken, sweet basil, bamboo, peppers, beans and broccoli, topped with fresh basil leaves.

Yum Wun Sen, glass noodle salad with chicken, scampi, chilli, tomato, onion, celery, garnished with coriander.

Gai Tod, crispy fried chicken, served with broccoli, peppers, onions and fresh spring onions.

and Kao Soi Gai, Northern Thai yellow curry-based noodle soup with chicken, carrots, broccoli and topped with some fried noodles and a lime wedge, garnished with fresh cilantro.

Welcome to enjoy!

 

Share This:

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email